• Általános pályázom
  • Some Call it montázs

Éjszakai gyárlátogatás mérnököknek (2018. szeptember 14.)

Szeptember 14-én péntek este égve maradnak a lámpák a Járműhajtás Fejlesztés és az E-motorgyártás területén!

Villanyozd fel magad!

Szeptember 14-én betekintést nyújtunk a Járműhajtás Fejlesztés villamos gépek és járműhajtások tervezésének és tesztelésének világába. Tudtad, hogy az Audi első, tisztán villamos hajtású autójának motorjai Győrben készülnek? Tudtad, hogy ezek fejlesztésében egy magyar mérnökcsapat is aktívan részt vesz? „Miért”-ek és „hogyan”-ok első kézből, Győrben!

Egyik legújabb területünk gyártási folyamatának helyszínén, az e-motor gyártósoron is végigvezetünk, ahol életre kelnek a villamos motorok, így átfogó képet kaphatsz tevékenységünk komplexitásáról, a tervezőasztaltól a gyártásig.

Aki a belső égésű motorok megszállottja, a fejlesztés, tesztelés és applikálás oldaláról a vizsgálópadjaink életébe kaphat betekintést az ott dolgozó mérnök kollégáink vezetésével. Hogyan teszteljük az RS-motorokat? Hogyan indult útjára a legújabb földgáz hajtású Audi motor Győrből? Milyen mechanikai és elektromos felkészítését végezzük Paletta műhelyünkben a kísérleti alkatrészeknek, motoroknak? Kollégáink első kézből adnak választ!

Egy könnyed közösen elfogyasztott vacsora mellett megismerkedhetsz szakmai előadóinkkal, fejlesztőmérnökeinkkel. Kötetlen szakmai beszélgetéssel, karrier tanácsadással segítjük a betekintést az Audi világába. Nyitottságod esetén hozd el önéletrajzod és tanácsainkkal szívesen támogatunk a további karriered szempontjából.

Neked szól ez a rendezvény, ha…

  • szeptember 14-én péntek este 16:30-21:00-ig szívesen eljössz hozzánk Győrbe, az Audi Hungaria telephelyére

  • kiemelten érdekelnek a villamos meghajtás és belső égésű motorok fejlesztése, konstrukciója, szimulációja vagy akár a villamos motorok gyártási folyamata

  • hasonló területen tevékenykedsz, érteni fogod a műszaki nyelvezetet (a nem szakmában tevékenykedő érdeklődőknek nem javasoljuk)

A REGISZTRÁCIÓT A RENDEZVÉNYRE LEZÁRTUK, KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT! Amennyiben nem akar lemaradni hasonló temaikájú eseményeinkről, iratkozzon fel hírlevél szolgáltatásunkra a www.audi.hu/hirlevel link-en.

Nem alkalmas a fenti időpont de mégis érdekel a fejlesztés és a villamos hajtás gyártása az Audinál? Neked szóló álláslehetőségeinkre azonnal jelentkezhetsz:

Regisztráció

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!