• Mérnök adatbázis
  • Szerszámtervező mérnök
  • Tart távolságot - Fogjunk össze
FőoldalKarrier az Audi HungariánálFelsőfokú végzettségű vagyokRendezvényekÚj terület MÉRNÖKÖKNEK: Műszaki költségelemzés

Új terület MÉRNÖKÖKNEK: Műszaki költségelemzés

Örülünk, hogy itt vagy!

Ezen az oldalon olvashatod el új területünk, a Műszaki költségelemzés kulisszatitkait!

A lap alján elküldheted számunkra könnyen és egyszerűen önéletrajzod és megvizsgáljuk, tudunk-e támogatni a kiválasztás további lépcsőin. Amennyiben szakmai tapasztalataid és egyéb kompetenciáid pályázatod alapján relevánsak, létrehozzuk pályázói fiókod és pályázatod azonnal elindítjuk a kiválasztási folyamatban.

Ha már döntöttél, itt és most csatolhatod önéletrajzod!


Vágjunk bele!

Hogyan fér össze a mérnöki tudás a költségelemzéssel?

A Költségelemzés szakterület feladata, hogy átláthatóságot teremtsen a költségek – pl. az anyagfelhasználás, anyagköltségek, ciklusidők, selejtáruk – terén, és ezt a beszerzőt támogatva a beszállítóval folytatott tárgyalásokon is alkalmazza.

Az új osztály modern kalkulációs eszközök bevetésével fogja kiszámítani a járműalkatrészek költségeit, azaz elemzést készít arról, hogy valójában mennyibe kerül az alkatrész.

  • Vagyis számodra azt jelenti, hogy mérnöki szaktudásodra támaszkodva, mélyen a termék és folyamatanalízisek mentén, tevékenységed gazdasági szemlélettel kiegészülve támogatja a hosszú távú stratégiai döntéseket!

Új terület, új kollégák, de honnan érkezik a tudásbázis?

Miután a költség- és értékelemzés hatékonysága az anyavállalatnál értékteremtő folyamatnak bizonyult, ez a kompetencia az Audi Hungaria tevékenységében is kiépítésre kerül. Jelenleg az anyagvállalattól Győrbe delegált szakértő kollégák támogatják a területre érkező kollégák betanulását és adják át a műszaki költségelemzéshez speciális szaktudást.

  • Igazi nemzetközi csapat, a legújabb technológiák felkutatása, széleskörű kapcsolatrendszer Európa, sőt világszerte és a Te elhivatottságod teszi izgalmassá a mindennapokat!

Mitől izgalmas egy mérnök számára a tevékenység? Hogyan vélekednek a tapasztalt kollégák erről?

Ismerd meg Erik Gärtner szemén keresztül milyen a Költségelemző mérnök tevékenység a mindennapokban és akár tanulj tőle új csapatunk tagjaként:

„Kézzelfogható, látható eredményesség új motivációként hatott rám, ahogy a technológiai folyamatok elemzésével megtakarításokat értem el a vállalat számára.”

„Újabb és újabb termékeket és technológiai eljárásokat ismerek meg, ami mérnökként folyamatosan fenntartja a műszaki érdeklődésem a szakmám során.”

„A tevékenység sprektuma a szerszámkészítő kollégáktól a döntéshozó szereplőkig terjed, így a különféle kultúrák, embertípusok izgalmassá teszik a személyes kapcsolódásokat a beszállítói látogatások és a konszernen belüli egyeztetések során.”

Izgalmasan hangzik? Próbáld ki magad!

Regisztráció

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!