• Szakmai nap
FőoldalKarrier az Audi HungariánálHallgató, tanuló vagyokRendezvényekAudi Hungaria Szakmai nap - Mérnök hallgatóknak

Audi Hungaria Szakmai nap - Mérnök hallgatóknak (2018. április 25.)

Kedves Érdeklődő!

 

Rendezvényünkre a jelentkezést lezártuk!

Minden regisztráltnak hétfőig visszajelzést küldünk a részvételét illetően.

 

Üdvözlettel,

Audi Hungaria Személyügy
 

 

 

Április 25-én megrendezzük mérnököknek szóló Szakmai napunkat!

Mérnöknek tanulsz, de még nem tudod, mivel is foglalkoznál szívesen? Kíváncsi vagy, mi mindent csinálhatsz mérnökként az Audi Hungariánál? Melyik az a szakterület, ahol végzettségeddel megtalálhatod az álommunkád?

Az Audi Hungaria várja minden olyan mérnökhallgató (gépész-, mechatronikai, jármű-, közlekedésmérnök, stb.) és minőségbiztosítással kapcsolatos tantárgyakat felvett hallgatók jelentkezését, akik szeretnének betekinteni a világ legnagyobb motorgyárának és az egyik legkorszerűbb járműgyár kulisszái mögé!

Ezen a napon igyekszünk neked irányt mutatni, bepillantást nyerhetsz az Audi Hungaria mindennapjaiba és megismerheted a számodra releváns szakterület működését.

Az Audi Hungaria a hallgatók számára Budapestről különbuszt biztosít, melynek indulási helyéről és idejéről a meghívottak számára e-mailben küldünk információt.

Helyszín: Audi Hungaria Zrt., Győr
Időpont: 2018. április 25. 10:00 - 16:00


A tartalomból:

  • Szakterületi kollégák szakmai előadása
  • Speciális gyárlátogatások
  • Csoportos projektfeladat megoldása közösen
  • Kötetlen beszélgetés gyakornokokkal, mérnökökkel, HR-es kollégákkal

A szakmai nap során a vendégeink megismerkedhetnek az Audi Hungaria két szakterületével, exkluzív gyárlátogatáson vehetnek részt, továbbá a hallgatók csapatban, egy a terület életéből kiragadott projektfeladat során próbálhatják ki magukat, és ismerkedhetnek meg a rájuk váró kihívásokkal.

A szakmai nap során kimagaslóan teljesítő hallgatókat az eseményt követően az Audi Hungaria szakmai gyakorlati lehetőséggel díjazza.

Az Audi Hungaria a hallgatók számára Budapestről különbuszt biztosít, melynek indulási helyéről és idejéről a meghívottak számára e-mailben küldünk információt.

A szakmai napon való részvétel regisztrációhoz kötött. A rendezvényre jelentkezők részére a pályázati anyagok elbírálása után meghívót fogunk e-mailben küldeni.

Jelentkezési határidő: 2018. április 20. Péntek

Rendezvénnyel kapcsolatos további kérdéseiddel fordulj Farkas Kingához az alábbi e-mail címen: