• Gyakornoki program
  • Gyakornoki program 2
FőoldalKarrier az Audi HungariánálHallgató, tanuló vagyokRendezvényekFejlesztőmérnök hallgatók napja az Audi Hungariánál

Fejlesztőmérnök hallgatók napja az Audi Hungariánál (2018. november 15.)

 

 

Kedves Érdeklődő!

 

A regisztrációt lezártuk, köszönjük a sok érdeklődést és jelentkezést a hallgatóknak!

Ha lemaradtál, kísérd figyelemmel Facebook oldalunkat, ahol minden további eseményeinket közzé teszük! :)

 

 

--------

 

 

November 15-én megrendezzük mérnökhallgatóknak szóló Szakmai napunkat!

 

Mérnöknek tanulsz, de még nem tudod, mivel is foglalkoznál szívesen? Kíváncsi vagy, mi mindent csinálhatsz fejlesztőmérnökként az Audi Hungariánál? Melyik az a szakterület, ahol végzettségeddel megtalálhatod az álommunkád?

Az Audi Hungaria várja minden olyan mérnökhallgató (gépész-, mechatronikai, jármű-, közlekedésmérnök, stb.) jelentkezését, akik szeretnének betekinteni a műszaki fejlesztés kulisszái mögé!

Ezen a napon igyekszünk neked irányt mutatni, bepillantást nyerhetsz az Audi Hungaria mindennapjaiba és megismerheted a Járműhajtás- és a Járműfejlesztés szakterületünket.

Az Audi Hungaria a hallgatók számára Budapestről különbuszt biztosít, melynek indulási helyéről és idejéről a meghívottak számára e-mailben küldünk információt.

Helyszín: Audi Hungaria Zrt., Győr
Időpont: 2018. november 15. 10:00 - 16:00


A tartalomból:

  • A műszaki fejlesztés szakmai előadásai
  • Speciális gyárlátogatások
  • Csoportos projektfeladat megoldása közösen
  • Kötetlen beszélgetés gyakornokokkal, mérnökökkel, HR-es kollégákkal

A szakmai nap során a vendégeink megismerkedhetnek az Audi Hungaria két szakterületével, exkluzív gyárlátogatáson vehetnek részt, továbbá a hallgatók csapatban, egy a terület életéből kiragadott projektfeladat során próbálhatják ki magukat, és ismerkedhetnek meg a rájuk váró kihívásokkal.

A szakmai nap során kimagaslóan teljesítő hallgatókat az eseményt követően az Audi Hungaria szakmai gyakorlati lehetőséggel díjazza.

A szakmai napon való részvétel regisztrációhoz kötött. A rendezvényre jelentkezők részére a pályázati anyagok elbírálása után meghívót fogunk e-mailben küldeni.

 

Jelentkezési határidő: 2018. november 13. Kedd

 

Rendezvénnyel kapcsolatos további kérdéseiddel fordulj Farkas Kingához az alábbi e-mail címen: