Uni Sponsor Day – SZE & BME csapatok

Uni Sponsor Day – SZE & BME csapatok

2022. 10. 13.

Október 5-én megrendezésre került az Uni Sponsor Day, melynek keretében szponzorált egyetemi csapataink prezentálták projektjüket a Pipacs Rendezvényközpontunkban.

A gyülekezőnél rég nem látott ismerősként köszöntötték egymást a szponzorált egyetemi csapataink: az Arrabona Racing Team, a SZEngine Engine Development Team, a SZEnergy Team, a BME Motorsport és a BME Formula Racing Team tagjai.

Jelentős eseményre érkeztek ismét hozzánk, hiszen vállalatunknál évek óta hagyomány, hogy ősz derekán a fiatalok meghívást kapjanak egy szponzorációs napra, ahol egy több szakterületből álló grémium előtt mutathatják be terveiket a következő versenyszezonra vonatkozóan.

A Formula Student és a Shell Eco-marathon nemzetközi hallgatói konstrukciós versenyek- világában az év minden napján hihetetlenül intenzív fejlesztési és gyártási munkát végeznek az egyetemisták tanulmányaik mellett. Mindez olyan szakmai tapasztalatokkal, tudással és személyes kompetenciákkal vértezi fel őket, ami már ilyen fiatalon biztosítja számukra, hogy az egyetem elvégzése után is versenytempóban haladhassanak tovább sikeres karrierjük felé.

A szponzorációs nap programját úgy alakítottuk ki, hogy a rendezvényen a jövő tehetségeivel minél szorosabb kapcsolatot alakíthassanak ki személyügyi- és fejlesztési területeink kollégái egyaránt. A csapattagoknak szakmai előadások során nyílt lehetőségük a Járműfejlesztés és a Járműhajtás-fejlesztés kulisszái mögé pillantani, a Pipacs előtt tartott autókiállításon pedig mérnökkollégáink faggathatták a csapattagokat a versenyjárművek és motorok műszaki tulajdonságairól, fejlesztési paramétereiről.

Nézzétek meg a rendezvényen készült videónkat!

 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail


Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap