Az Audi Hungaria a pályakezdők szerint is az egyik legvonzóbb munkaadó

Az Audi Hungaria a pályakezdők szerint is az egyik legvonzóbb munkaadó

2023. 06. 09.

A Nagy Pályakezdő Kutatáson vállalatunkat a 2023-as Év Legvonzóbb Munkaadójának választották „Műszaki, mérnöki” területen.

A Zemployer Brand kreatív kampányok megmérettetésén a Plan@Tech mérnök hallgatói versenyünk pedig első helyezést ért el a közönség szavazás szerint és ezüst minősítést a szakmai zsűri megítélése alapján. A díjátadó ünnepségre június 8-án, csütörtökön került sor a Business Fest keretein belül.

A Zyntern.com piacvezető hazai állásportál idén hatodik alkalommal végzett országos kutatást, melynek fókuszában a fiatalok munkaerőpiaci preferenciáinak vizsgálata állt. A felmérés 2023 májusában került megrendezésre és közel 3000 fiatal töltötte ki a részletes kérdőívet. A kutatásból megtudhatjuk, melyek a legfontosabb munkahelyválasztási szempontok a Z generáció számára, rákérdeztek hosszútávú terveikre, pályakezdő fizetési igényükre.

A legnépszerűbb pályakezdőket megszólító cégek, nem csak a kutatás eredményeképpen, de egy szakmai munkáltatói verseny keretében is bizonyíthattak. A Zemployer Brand az év legjobb Z generációnak szóló munkáltatói márkakampányait vette gorcső alá. Ennek során két kategóriában is díjazták a cégek kreatív kampányait,  közönség szavazás és szakmai zsűri megítélése alapján.

Nagy örömünkre szolgált, hogy vállalatunkat idén is több kategóriában díjazták a Business Fest színpadán.

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail


Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap