Gálaest keretében mondott köszönetet a vállalat a jubiláló munkatársaknak

Gálaest keretében mondott köszönetet a vállalat a jubiláló munkatársaknak

2023. 10. 27.

Impozáns gálarendezvényen vettek részt tegnap a 15, 25, 30 éves jubileumukat ünneplő kollégáink.

A zártkörű eseménynek az Audi Aréna adott otthont, és közel 500 munkatársunk fogadta el a meghívást. Generációnyi emlék, élmény, tapasztalat találkozott egymással, régi barátok, meghatottságtól könnyes szemű kollégák idézték fel a sokuk számára már 30 éves audis múltjukat.

Vendégeink Németh Kingával, Személyügyért és szervezetért felelős igazgatónkkal, Les Zoltánnal, Járműgyártásért felelős igazgatónkkal, Nagy Györggyel, az Üzemi Tanács elnökével és Németh Sándorral, az Audi Hungária Független Szakszervezetének elnökével tekintettek vissza vállalatunk három évtizedére.

Az est folytatásában egy, már sokak által ismert banda, a Loose együttes lépett fel, akiket már a Nyitott kapuk napjáról is jól ismerhetünk. Ezt követően a rendezvény nagy meglepetése következett: a „retro” évhez jól illeszkedő Korda György és Balázs Klári párosa, akik kellően felfokozták a hangulatot az est végére.

Szívből gratulálunk minden jubiláló munkatársunknak!

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail


Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap