KözöS(Z)EN - Egyetemi együttműködés az iskolapadon túl

KözöS(Z)EN - Egyetemi együttműködés az iskolapadon túl

2024. 04. 22.

A hétvégén megrendezésre került a Széchenyi István Egyetem legnagyobb tavaszi rendezvénye, a SZEN, vagyis a Széchenyi Egyetemi Napok. A hallgatókat a rossz idő sem tántorította el, napközben változatos programokon vehettek részt, este pedig az Audi Hungaria nagyszínpadon hallgathatták meg kedvenc előadóikat.

Győr, 2024.04.23. - Az Audi Hungaria és a Széchenyi Egyetem több, mint 20 éves, sokrétű együttműködésében nem csak a tudástranszfer, a gyakorlatorientált, projektalapú oktatási programok, jövőbemutató kutatási együttműködések játszanak nagy szerepet, hanem a hallgatói élet felpezsdítése, színesebbé tétele is.  A kulturális programok támogatása a hallgatók kreatív és innovatív látásmódjának kiszélesítését támogatják – és természetesen a remek hangulatot is megalapozzák! Az érdeklődők nem mindennapi keretek között ismerkedhetnek meg a vállalattal és a gyakornoki lehetőségekkel, miközben izgalmas feladatokat, kihívásokat oldhatnak meg. 

Idén is találkozhattak a négykarikás vállalattal a campus chill parkjában, kipihenhették a hallgatói napok fáradalmait, az Audi Hungaria Quiz kérdésein törhették a fejüket, vagy szurkolhattak, hogy hol álljon meg az audis szerencsekerék.

Mi is kilátogattunk a rendezvényre és arról kérdeztük a hallgatókat, milyen szerepet tölt be az Audi Hungaria az egyetemi életükben, mindennapjaikban.

„Számomra az Audi Hungaria egyfajta biztonságot jelent. Az engem körülvevő légkör mindig barátságos, a kollégák mind segítőkészek, jó kapcsolatot ápolok velük, ezzel is segítve a mindennapi munkát, amit személy szerint nagyon szeretek. A napjaim változatosak és úgy érzem emberileg, valamint szakmailag is sikerült egy új szintre lépnem az itt töltött idő alatt.

Talán ami a legfontosabb, hogy az egyetemen tanultakat a gyakorlatba átültetve tudom alkalmazni, kiegészíteni és tovább fejleszteni, kamatoztatni a munka világában. Rengeteg tudást és tapasztalatot szerezhetek, melyre szükségem van ahhoz, hogy sikeres mérnökként tudjak dolgozni.”

Olexa Barnabás, Gyakornok Padlólemez/Felépítmény/Vizsgálatok

„Az Audi kiemelt szerepet tölt be az életemben, a vállalat innovatív megközelítése inspiráló hatással van rám nap, mint nap. A modern munkahelyi környezet segít abban, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsam a feladataim megoldása során. Az egyetemi életemet és tanulmányaimat csak tovább gazdagítja az Audi és a támogatás, amit itt kapok, hiszen a gyakornoki program révén különleges betekintést nyerhetek az iparágba és ezáltal továbbfejleszthetem szakmai készségeimet.”

Guth Patrik, Gyakornok, Futómű/Elektronika/Funkció/Szoftver Fejlesztés

„Jó érzés, egy ennyire jó fej és segítőkész csapat tagja lenni. Élvezetes velük a mindennapi munkavégzés, remek a hangulat az irodában. Örülök, hogy az egyetemen szerzett elméleti tudáshoz - Gazdálkodás és menedzsment - most gyakorlati tevékenység is társul. Rengeteg tapasztalatra teszek szert gyakornokként, amit a későbbiekben hasznosítani tudok majd szakmai karrierem során. „

Sáfár Zsófia, Gyakornok Oktatási/Tudományos Kooperációk

„Az Audi Hungaria az összetartást és a szakmaiságot képviseli a mindennapjaimban, mint gyakornok és mint a SZE Gazdaságinformatikus hallgatója. Az egyetemi tanulmányaimat is, és szabadidős tevékenységemet, a Kollégiumi Studio tagjaként nagyban megkönnyíti, hogy  a rugalmas munkavégzésnek köszönhetően hallgatóként, gyakornokként és stúdiósként is megtalálom az egyensúlyt a feladataimban, mindenre jut időm."

Papp Bálint, Gyakornok Minőségbiztosítás/Vevőtámogatás Business Unit Szerszámgyártás

 

 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail


Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap