keresés
Tart távolságot - Fogjunk össze

Kérdezz, hogy segíthessünk!

Személyesen nem tudunk találkozni veletek, de itt vagyunk, hogy segítsünk! Pályaválasztás előtt állsz? Kíváncsi lennél saját tapasztalatainkra a duális képzésről? Kérdésed lenne a jelentkezéssel kapcsolatban? Tanácsra van szükséged a döntés meghozatalához? Érdekel az Audi Hungaria de nem tudod, hogyan léphetnél velünk kapcsolatba? Akkor jó helyen jársz!

Az oldalt abból a célból hoztuk létre, hogy egy olyan felületet biztosítsunk Neked, ahol gyors és egyszerű módon teheted fel az Audi Hungariával kapcsolatos kérdéseidet.

Akár duális képzéseink, akár gyakornoki- vagy főállású pozíciók, akár a kiválasztási folyamat után érdeklődsz, regisztrálj az oldalon és írd meg nekünk, hogy konkrétan mire lennél kíváncsi és mi felkutatjuk neked a válaszokat.

Munkatársaink a beérkező kérdéseket -a megadott elérhetőségeid valamelyikén-  1 héten belül személyre szólóan válaszolják meg Számodra!

Aktuális álláshirdetéseinkért látogass el karrier oldalunkra, ahol gyakornoki és főállású pozícióinkat is megtalálod akár műszaki, IT vagy gazdasági érdeklődéssel: www.audi.hu/karrier

Üdvözlettel:

Az Audi Hungaria Személyügyi csapata

Letölthető fájlok

  • Felsőfokú duális képzés - Információs brossúra Letöltés (2,1MB)
  • Audi Adventure Gyakornoki Program tájékoztató Letöltés (16,97MB)
  • Kereskedelmi szakképzés az Audi Hungariánál Letöltés (3,52MB)
  • Adatvédelmi tájékoztató Letöltés (154,47KB)

Regisztráció

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!