Karriernap Mérnököknek
Karriernap Mérnököknek
keresés

Xtend your view! Karriernap Mérnököknek

Nyiss a változásra és szélesítsd látóköröd a műszaki megoldások terén az Audi Hungariánál!

Rendezvényünkre szakmai tapasztalattal és magabiztos idegen nyelvtudással rendelkező mérnökök jelentkezését várjuk, akik műszaki tudásukat egy multinacionális autóipari vállalatnál kívánják kamatoztatni.

Célunk, hogy leendő munkatársainknak egy testközeli élményt adhassunk, melyen keresztül kézzel fogható ismereteket szerezhetnek az Audi Hungaria műszaki területeinek szakmai sokszínűségéről.

Ennek érdekében az Audi Hungaria Gyártástechnológia-tervezés, Járműfejlesztés, Járműhajtás Fejlesztés, valamint Minőségmenedzsment szakterületei egyedülálló bepillantást biztosítanak mindennapi működésük kulisszatitkaiba. 

Az exkluzív szakterületi programokon túl eseményünk lehetőséget ad a vállalat széles körű juttatási rendszerének, valamint felvételi folyamatának megismerésére is.

Az alábbiakban röviden olvashatsz az említett szakterületeinkről, akik exkluzív programokkal készülnek a részedre:


Gyártástechnológia-tervezés:

A Gyártástechnológia-tervezés terület egy összekötő kapocs a fejlesztés és a termelés között. Az Audi Hungaria gyártástervező mérnök csapatának feladata motorgyárunk gyártósorainak tervezése. A magasan szakképzett mérnök csapat innovatív és jövőbe mutató járműhajtás gyártási koncepciókat fejleszt, tervez és valósít meg az AUDI AG és a teljes VW Konszern számára.

Járműfejlesztés:

A Járműfejlesztés a jármű azon tulajdonságait alakítja, amelyeket a tulajdonosok közvetlenül érzékelnek. Ezek közé tartozik a járművek akusztikája és rezgéskomfortja, hő-és energiamenedzsmentje, alkatrészeik szilárdsága, szabad magasságuk és vízakadályon történő áthajtási képességük. Több, mint 100 magasan képzett kolléga dolgozik azon, hogy a legmodernebb szimulációs eljárásokkal és a konszernben is egyedülálló kísérleti berendezésekkel biztosítsa ügyfeleinknek a magas hozzáadott értéket a termékfejlesztési folyamatban.

Járműhajtás Fejlesztés:

A Járműhajtás Fejlesztés különböző Otto- és dízelmotorok, valamint elektromos hajtások komplett fejlesztési projektjeit végzi. A konstrukciótól kezdve a termodinamikán és szimuláción át egészen a járatópadokon történő tesztelésig a teljes fejlesztési spektrum lefedésre kerül. A terület kollégái a különféle hajtások szériagyártásának támogatásán túl kontinenseken átívelő projektekben is részt vesznek Győrből, Kínán át egészen Mexikóig.

Minőségmenedzsment:

A minőségmenedzsment aktívan szerepet vállal a jövő járműhajtásainak teljes életciklusában, a beszállítói kiválasztástól a beszállítói gyártási folyamat fejlesztésén át egészen a vevőig. A terület egyik fő célkitűzése, hogy az Audi AG elvárásainak megfelelő minőségben biztosítsa a termékek és alkatrészek gyártását, valamit ezek gyártási folyamatát. Ehhez a legmodernebb méréseket és elemzéseket a high-tech minőségű vizsgálati laborjában és modern fékpadokon végzi.


Ha megfogalmazódott már benned a váltás gondolata, akkor gyere el rendezvényünkre és tedd meg velünk a következő lépést mérnöki karriered felé!

Helyszín: Audi Hungaria Zrt., PIPACS Rendezvényközpont, 9027 Győr, Audi Hungária út 1.
Időpont: 2022. szeptember 2. péntek 15:30 – 19:00

FONTOS! A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezők részére a pályázati anyagok elbírálása után e-mailben meghívót küldünk a részletekkel kapcsolatban.

Regisztrációs határidő: 2022. augusztus 29. 14:00

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségen:

Regisztráció

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!