Karrier az Audi Hungariánál

A győri Audi nem más, mint számos innovatív motor szülőhelye, a Q3 modellek otthona, a világ egyik legkorszerűbb, teljes gyártási mélységet lefedő járműgyára, egy csúcstechnológiájú fejlesztőközpont, valamint az elektromos meghajtások sorozatgyártásának telephelye és Közép-Európa legnagyobb szerszámgyára. Vállalatunk a motor- és járműgyártás mellett vezető szerepet tölt be az elektromos meghajtások gyártásában. A Műszaki Fejlesztés 20 éve formálja a jövő mobilitását. A VW Konszern számára nyújtott, jövőorientált kompetenciaterületeink folyamatosan bővülnek az IT, beszerzés és műszaki költségelemzés területein. Digitális megoldásaink az IT világában globális rendszereket üzemeltetnek Németországtól Mexikóig! 

Akár hallgatóként, akár főállásban keresel szakmai kihívásokat és fejlődési lehetőségeket – mérnök, IT, gazdász végzettséggel – számos karrierlehetőséget nyújtunk számodra! A Győrben gyártott motorok, autók világszíntű elismertsége közös öröm számunkra. Légy része te is sikereinknek és alakítsd velünk a jövő technológiáit! 

Kövess minket Social Media felületeinken is, hogy ne maradj le a neked szóló lehetőségekről!

Facebook: Audi Hungaria Karrier | Instagram: @audikarrier | Youtube: Audi Hungaria Győr | Linkedin: Audi Hungaria


Felsőfokú végzettségű vagyok

Keresd legújabb nyitott pozícióinkat műszaki, IT és gazdasági területeinken egyaránt! Szakmai kihívások széles spektrumából választhatsz, rugalmas munkaidővel és többpilléres juttatási csomagunkkal biztosítva a folyamatos fejlődés perspektíváit.
Ismerd meg nemzetközi kapcsolatrendszerünket, strukturált munkamódszereinket és csatlakozz hozzánk Győrben!
Felsőfokú végzettségű vagyok
Hallgató vagyok

Hallgató vagyok

A rugalmas munkaidőnek köszönhetően nappali tagozatos hallgatóként lehetőséged van valós tapasztalatra szert tenni és elméleti tudásodat a gyakorlatban is kamatoztatni. Célunk, hogy tanulmányaid során személyes és szakmai fejlődésedben egyaránt támogassunk, munkádat időarányos, versenyképes jövedelemmel díjazzuk.

Középfokú végzettségű vagyok

Folyamatosan frissülnek nyitott pozícióink, találd meg te is a végzettségednek megfelelő új kihívást! Kövesd állásportálunk kínálatát és jelentkezz online álláslehetőségekre akár IT, gazdasági vagy műszaki végzettséggel.
Középfokú végzettségű vagyok

Karrierhíreink

Audisok a nagyvilágban – anyavállalati tapasztalatok első kézből
2024. 05. 15.
Személyügyről a Projektmanagement Office területére? Igen! Horváth Nikolett eredetileg HR-esnek készült és egy szerencsés véletlen folytán került a Projektmanagement Office területére, amelynek immáron 5 éve. Ez a váltás hozta meg számára a lehetőséget a külföldi tapasztalatszerzésre, amelyet karrierje egyik meghatározó mérföldköveként él meg.
Audisok a nagyvilágban – a folyók városától az olasz csizmáig
2024. 04. 29.
„Mindig is szerettem volna megtapasztalni, milyen külföldön munkát végezni és hogy ez milyen kihívásokkal jár. Emellett a Lamborghini név is egy vonzó tényező volt. Szerintem sok járműmérnök álma egy top-tier szupersportautó gyártónál dolgozni, nekem is az volt.”
My story of change - Baranyi Balázs, Hajtásrendszer Fejlesztés
2024. 04. 24.
„Amikor úttörő dolgokat kell megvalósítani – az az én terepem!” Balázs 15 évig dolgozott a szerszám- és karosszéria gyártás falain belül, tavaly viszont több szempontból is elérkezettnek látta az időt, hogy egy „teljesen új fába vágja a fejszéjét”. Területet váltott a Hajtásrendszer Fejlesztésre. Sikereiről és inspiráló gondolatairól cikkünkben olvashattok!
audi audi
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Személyre szabott információkért és legújabb álláslehetőségeinkért iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként újdonságainkról!