Karrier az Audi Hungariánál

Szaktudás és rugalmasság. Megbízhatóság, sokszínűség és szinergiák. A legmagasabb szintű kompetenciák. Kiváló alapok, melyeknek köszönhetően az Audi Hungaria az elmúlt harmincegy év alatt az egész Volkswagen Konszernre kiterjedő, teljes tevékenységi spektrumot lefedő vállalattá, ezzel párhuzamosan pedig a világ legnagyobb motorgyárává és az egyik legmodernebb járműgyárává fejlődött.

Győrben fejlesztünk és gyártunk motorokat az AUDI AG számára és a Volkswagen Konszern további vállalatainak. Évente több mint 170.000 Audi készül nálunk, emellett pedig karosszéria-elemeket gyártunk az Audi és a Volkswagen Konszern exkluzív és sportmodelljeihez. Kompetenciaalapú szolgáltatásaink immár világszerte a lehető legmagasabb minőségben szolgálják ki vevőinket, 12 000 munkatársunkkal nap mint nap egy egész ökoszisztéma fennállásáért és működtetéséért vagyunk felelősek.

Akár hallgatóként, akár főállásban keresel szakmai kihívásokat és fejlődési lehetőségeket számos karrierlehetőséget nyújtunk számodra! A Győrben gyártott motorok, autók világszíntű elismertsége közös öröm számunkra. Légy része te is sikereinknek és alakítsd velünk a jövő technológiáit! 

Kövess minket social media felületeinken is, hogy ne maradj le a neked szóló lehetőségekről!

Facebook: Audi Hungaria Karrier | Instagram: @audikarrier | Youtube: Audi Hungaria Győr | Linkedin: Audi Hungaria


Szakembereknek

Keresd legújabb nyitott pozícióinkat műszaki, IT és gazdasági területeinken egyaránt! Szakmai kihívások széles spektrumából választhatsz, rugalmas munkaidővel és többpilléres juttatási csomagunkkal biztosítva a folyamatos fejlődés perspektíváit.
Ismerd meg nemzetközi kapcsolatrendszerünket, strukturált munkamódszereinket és csatlakozz hozzánk Győrben!
Szakembereknek
Pályakezdőknek

Pályakezdőknek

Folyamatosan frissülnek nyitott pozícióink, találd meg te is a végzettségednek megfelelő új kihívást! Kövesd állásportálunk kínálatát és jelentkezz online álláslehetőségekre akár IT, gazdasági vagy műszaki végzettséggel.

Hallgatóknak

A rugalmas munkaidőnek köszönhetően nappali tagozatos hallgatóként lehetőséged van valós tapasztalatra szert tenni és elméleti tudásodat a gyakorlatban is kamatoztatni. Célunk, hogy tanulmányaid során személyes és szakmai fejlődésedben egyaránt támogassunk, munkádat időarányos, versenyképes jövedelemmel díjazzuk.
Hallgatóknak

Karrierhíreink

Fókuszban az információbiztonság
2021. 05. 24.
Hétköznap a kibervédelemé, hétvégén a harcművészeteké a főszerep. Szakál Jozef a győri Audi Hungaria munkatársa, IT biztonsági szakemberként erősíti a csapatot immár kilencedik éve. Életében fontos szerepet tölt be a védelmező szerepkör. Hétköznapokon a vállalat információbiztonságért felel, hétvégente pedig hol az edzőteremben, hol a szakkommentátori székében a küzdősportok iránt érzett szenvedélyét éli.
Győrben, de mégis nemzetközi színtereken
2021. 03. 20.
A Kisalföld napilap havi rendszerességgel, minden hónap utolsó péntekén olvasható Lendületben rovatával idén érdekes szakmákba, munkakörökbe és a kollégáink különleges hobbijaiba ad betekintést. Bangó Zsolt költségelemző mérnökként állandóan újdonságokat tanul, fejlődik, új technológiákat ismer meg és komplex dolgokkal foglalkozik nap mint nap az Audi Hungariánál. Szeret nemzetközi környezetben érvényesülni és mindezt biztosítja számára a költségelemzés csapata. Sőt a területen történő hatékony munkavégzéshez minderre szükség is van.
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Személyre szabott információkért és legújabb álláslehetőségeinkért iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként újdonságainkról!