• Költségelemző
  • Műszaki fejlesztés
  • IT pozíciók
  • Beszerző pozíciók

Képzési, fejlődési lehetőségek

Személyre szabott fejlődési lehetőségek felsőfokú végzettséggel rendelkező munkatársainknak:

Az Audi Hungaria számos karrierlehetőségeket kínál az elhivatott, céltudatos és kiemelkedő szaktudással rendelkező munkatársainak. A fejlődés lehetséges irányai az egyéni kompetenciáktól függenek.

A vezetői ambíciókkal rendelkező, felelősségteljes kollégáknak szól a belső vezető-utánpótlás programunk. A program célja, hogy a vállalat menedzsment pozícióinak egy részét vezetői ambíciókkal rendelkező, felelősségteljes és az Audi Hungariát már jól ismerő munkatársak tölthessék be. A vezetővé válás útján a kollégáink 1-3 évig tartó, egyéni és csoportos fejlesztésben vesznek részt, hogy szakmai tudásuk és tapasztalatuk mellett vezetői készségeik és képességeik is jó alapokkal rendelkezzenek az új kihívások sikeres teljesítésében. Hiszünk abban, hogy szakterületük és személyügyi részlegünk folyamatos támogatása és visszajelzése mellett akár stratégiai szintű vezetőkké is válhatnak.

Az igazi szakmai elmélyülésre a specialista munkakör nyújt lehetőséget. A stratégiai jelentőségű szakterületek jelölik ki a meglévő kollégák közül azokat a magas tanulási hajlandósággal rendelkező munkatársakat, akik a külső munkaerőpiacról nehezen megszerezhető tudással rendelkeznek. A specialisták feladata  többek közt a konszernen belüli trendek, technológiák elsajátítása és adaptálása az Audi Hungaria irányába.

 

Társaságunk engedéllyel rendelkező képző intézmény. Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-000579/2014. Társaságunk nyílt képzéseket nem hirdet.

Letölthető fájlok:

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail