• Költségelemző
  • Műszaki fejlesztés
  • IT pozíciók
  • Beszerző pozíciók

Vezetői életpálya

Az Audi Hungaria Magyarország legnagyobb vállalatai közé tartozik, ahol a menedzsment több mint 12 000 munkatárs koordinálásáért felelős. A különféle szinteken történő csapatirányítás mellett a vezetői tevékenység további fontos eleme a létszám- és kapacitástervezés, a szakmai ellenőrzés és támogatás, a kapcsolattartás egyéb érintett szakterületekkel, a közös munka összehangolása mind a vállalaton belül, mind konszernszinten.

A vezetővé válás az Audi Hungariánál kétféle úton valósulhat meg. Fontos számunkra, hogy a vállalaton kívülről érkező, vezetői tapasztalattal rendelkező szakemberek tudásával erősítsük csapatunkat. Ugyanakkor jelenlegi munkatársainknak is lehetőséget biztosítunk a fejlődésre, vezetővé váláshoz szükséges kompetenciák megszerzésére, előrelépésre.

Amennyiben Ön vezetői pozíciót szeretne megpályázni az Audi Hungariánál, itt találja aktuális vezetői állásajánlatainkat:

www.audi.hu/vezeto

 

Vezetői utánpótlásprogram:

Vezetői utánpótlásprogramunkat olyan, jelenleg az Audi Hungariánál dolgozó szakemberek számára alakítottuk ki, akik korábbi pályafutásuk alatt még nem feltétlenül dolgoztak menedzseri munkakörben, viszont nyitottak kompetenciáik fejlesztésére az Audi Hungaria berkein belül. A program célja, hogy a vállalat menedzsment pozícióinak egy részét vezetői ambíciókkal rendelkező, felelősségteljes és az Audi Hungariát már jól ismerő munkatársak tölthessék be.

A vezetővé válás útján a kollégáink 1-3 évig tartó, egyéni és csoportos fejlesztésben vesznek részt, hogy szakmai tudásuk és tapasztalatuk mellett vezetői készségeik és képességeik is jó alapokkal rendelkezzenek az új kihívások sikeres teljesítésében. Hiszünk abban, hogy szakterületük és személyügyi részlegünk folyamatos támogatása és visszajelzése mellett akár stratégiai szintű vezetőkké is válhatnak.

 

 

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail