• Gyakornoki program
  • Gyakornoki program 2

Szakdolgozat és diplomamunka-írás

Az ambiciózus hallgatók az Audi Hungariánál nemcsak szakmai tapasztalatot szerezhetnek, hanem szakdolgozatuk, diplomamunkájuk elkészítésében is segítséget kaphatnak. Gyakornoki programunk keretén belül a szakterületükkel egyeztetve választhatnak aktuális kutatási témát, amelyhez szakszerű támogatást és inspiráló munkakörnyezetet biztosítunk. A gyakornoki program feltétele az aktív, nappali tagozatos hallgatói jogviszony BSc / BA vagy MSc / MA képzésben, illetve heti szinten minimum 3 munkanap vállalása.

Kimondottan a diplomamunka-írásra is koncentrálhatnak a hallgatók  – munkaidő-megkötés nélkül –, az érdeklődőknek a karrier oldalon megtalálható diplomamunka-pozíciókat ajánljuk. A szakmai fejlődés garantált, köszönhetően a komplex témáknak, a  high-tech kutatási és munkakörnyezetnek és kollégáink szakértelmének. A diplomamunka-írás leginkább azoknak a hallgatóknak szól, akik aktív, nappali tagozatos jogviszonnyal rendelkeznek, viszont nem tudják vállalni a heti minimum 24 órás munkavégzést.

Gyakornoki állás vállalása esetén minden hallgatónak van lehetősége szakdolgozatírásra; diplomamunka pozícióink azonban csak korlátozott számban kerülnek meghirdetésre.

Célunk mindkét esetben egy olyan kölcsönösen előnyös kapcsolat kialakítása, amely során a hallgatókat segítjük a szakdolgozat, diplomamunka megírásában, ők pedig új ötleteikkel támogatják a haladás technikáját.

 

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail