keresés
Tart távolságot - Fogjunk össze

Győrben itthon vagyunk

Találkozzunk a találkozások városában!

Győr egyesíti magában a lükető európai város pezsgését és a családias hangulatot! Több mint 130.000 ember népesíti be a barokk utcákat, a csalogató belvárosi teraszokat, akik nemcsak az oktatás és a munkaerőpiac terén találják meg számításaikat, de a szabadidő tartalmas eltöltésére is megannyi lehetőséget kínál számukra a vizek városa – mindezt nyugodt és emberléptékű környezetben.

Győrben nem lehet unatkozni!

 

  • A Négy Évszak Fesztivál keretein belül hódolunk a tánc- és zeneművészetnek, a győri legendáknak, a barokk hagyományoknak, a fröccsnek, a bornak és a pálinkának, sőt, egy napra a gyerekek kezébe adjuk a város kulcsát – éljen a Győrkőcfesztivál! Decemberben pedig az ország egyik legszebb adventi forgataga varázsolja el a kicsiket és a nagyokat.

 


A kultúra és a sport fellegvára

  • 2010-ben a Kultúra Magyar Városa és a Legsportosabb Város - Győr nemcsak az élsportolók, hanem a hobbisportolók szempontjából is vonzó, otthonra találnak itt a vízi sportok, a labdajátékok és a tánc szerelmesei is! A kulturális felfrissülésről pedig a Győri Nemzeti Színház, a világhírű Győri Balett, a filharmonikus zenekar, vagy a város történelmét felelevenítő korhű múzeumok gondoskodnak.

 

Lételemünk a fejlődés

  • A jövő Győrben épül! Ezt a célt szolgálja a város kiemelkedő innovációs tevékenysége is, amely nemcsak a dinamikusan fejlődő iparra, hanem a kutatóközponttá váló Széchenyi István Egyetemre is igaz. A megújuló belváros, a hatalmas, igényes sportközpontok, az egyre modernebbé és színvonalasabbá váló egészségügyi rendszer és a város igényeihez igazodó közlekedésfejlesztések is szlogenünket igazolják.

 

Minden út Győrbe vezet!

  • Városunk immár földön, vízen és levegőben is megközelíthető – nem is beszélve kiváló fekvéséről! Az „arany háromszög”, azaz Budapest, Bécs és Pozsony közelsége a történelem során is vonzó gazdasági célponttá tette Győrt, amelynek előnyeit ma is érezzük. Másfél óra alatt nemcsak három ország fővárosát, hanem a kedvelt Balatont is elérjük.

 

 

 

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail