keresés
Tart távolságot - Fogjunk össze

Munkakörnyezet

Hight-tech munkakörnyezet, prémium termékek - munkatársainknak lehetőséget biztosítunk arra, hogy ötleteikkel könnyebbé, hatékonyabbá tegyék mindennapi munkájukat, munkakörnyezetüket pedig igyekszünk egyszerre inspirálóvá és biztonságossá tenni. A Győrben gyártott motorok, autók világszintű elismertsége közös öröm számunkra.

Ahhoz, hogy a legjobbak lehessünk, kiváló munkahelyeket kellett felépítenünk:

  • Progresszív filozófia
  • Magas technikai színvonalú irodák
  • Kreativitást serkentő környezet
  • Korszerű és ergonómikus berendezések


A vállalati munkakörnyezet egyik fontos eleme a gyár területén a megfelelő étkezési ellátás biztosítása, melyet munkatársaink kedvező árakon vehetnek igénybe.

Az Audi Hungaria Vendéglátás 12 büfét (ebből 8 melegétel ellátást is nyújt) és 3 éttermet működtet a vállalat területén.

A büfék termékkínálata széles körben lefedi a munkatársak felmerülő igényeit, éttermeinkben naponta változó étlapról választhatnak vendégeink többféle leves, főétel és desszert közül. Emellett vegetáriánus és alacsony kalóriatartalmú fogásokkal is várjuk minden nap az étkezni vágyókat.
Az egészséges életmód szemléletének erősítése vállalatunk egyik fő irányvonala az üzemi étkeztetés terén is, ezért rendszeres tematikus akciókkal, salátabárral, friss gyümölcsválasztékkal, egészséges étrendet támogató termékekkel ösztönözzük munkatársainkat az egészséges életmód kialakítására. A kínálatban megjelennek az egyes ételérzékenységgel rendelkező munkatársak által is fogyasztható termékek, ételek. A szolgáltatás teljessé tétele érdekében a vállalat területén ezen felül 130 melegital-, üdítő- és snackautomata működik valamennyi terület számára elérhető helyen. Az üzemi étkeztetéssel kapcsolatban rendszeresen felmérjük munkatársaink igényeit, melyek alapján folyamatosan fejlesztjük az őket érintő ellátást.
 

Az Audi Hunariánál dolgozók kényelmét szolgálja továbbá a gyár területén elhelyezett, csekkek befizetésére alkalmas automata.

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail