Közlemény:

Közlemény (PDF)

Általános Beszerzés:

Az Általános Beszerzés az AUDI HUNGARIA Zrt. részére olyan üzemi eszközök, szolgáltatások és beruházási javak ellátásáért felel, amelyek nem épülnek bele közvetlenül a járműbe. Ez többek között az építési tevékenységeket is magában foglalja.

Beszerzői csapatunk dolgozóinak feladata, hogy a beérkezett ajánlatot kielemezze és ezután döntsön a megbízás kiadásáról. Mindezt azzal a céllal, hogy a vállalat számára a legjobb beszállítókat biztosíthassa.

Meglévő beszállítóknak Új beszállítóknak

Szériabeszerzés:

A Szériabeszerzés olyan járműhöz kapcsolódó alkatrészek és komponensek beszerzését jelenti, amelyek a gépjárműgyártáshoz, illetve motorgyártáshoz elengedhetetlenek.

Ezen az AUDI HUNGARIA Zrt-nél konszernszintű központi szerepet betöltő területén, a Beszerezésen, azzal a céllal dolgozunk, hogy a kiváló minőséget és a hosszútávra szóló fejlesztéseket optimális áron szerezzük be. Eközben beszerzési és szállítói stratégiákat fejlesztünk ki és hajtunk végre, kihasználjuk a piaci lehetőségeket, optimalizáljuk az anyagköltséget és biztosítjuk a globális szükségleteket. Mint a beszállítók központi kapcsolattartója tárgyaljuk a mindenkori alkatrészeink árait, kapacitását és stratégiai irányzatait.

Ez az alkatrészválaszték többek között kötőelemeket, stancolt, préselt és forgácsolt alkatrészeket, motorszenzorokat, kapcsolókat, antennákat illetve emblémákat és műanyag fröccsöntött alkatrészeket foglal magába.
Meglévő beszállítóknak Új beszállítóknak

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001