Karrierhíreink

Tervezz gyártósorokat és egyben a jövődet!
2022. 09. 14.
Ivánkovics Bertalan a tavalyi Plan@Tech hallgatói mérnök verseny aktív résztvevője volt, mára már pedig a Gyártástechnológia-tervezés csapatát erősíti gyakornokként. Olvasd el a vele készült interjúnkat, amelyből megtudhatod hogyan vált versenyzőből az Audi Hungaria gyakornokává és értesülj első kézből a verseny kulisszatitkairól!
Négykarikás sikertörténetek: Minden idők legerősebb Golf R erőforrása a mi fejlesztőinktől
2022. 08. 25.
„Az ember el sem tudja képzelni, hogy igazából mit is alkotott, míg be nem ül egy profi versenypilóta mellé. 21 km-en keresztül, a száguldás mámorában 5500-as-6600-as fordulatszámtartományban extrém terhelések érik a motor minden egyes komponensét. A fékpadokon és a fejlesztési fázis során természetesen teszteljük mindezt, de a Nordschleife legendás aszfaltcsíkján látni és érezni mindazt, hogy mire képes a munkánk által elért 333 lóerő, igazán felemelő érzés.”
Négykarikás sikertörténetek: Digitális „gerincoszlop” Mexikótól Franciaországig
2022. 07. 28.
Egy különleges csapat, melynek tagjai közel két évtizede halmozzák sikereiket az Audi Hungaria falain belül és a világ több országában - a konszern telephelyeinek szolgáltatójaként. Egyedi szemléletmódjuk és a csapatösszetartásuk példaértékű, ennek is köszönhető az a bizalom, amit a konszern nagyvállalataitól kapnak: a vállalatcsoport digitális gerincoszlopát képező SAP rendszerek és HANA adatbázisok üzemeltetéséért felelősek.
Elkezdődött az Audi Hungaria és a Széchenyi István Egyetem egyedülálló nyári képzési programja
2022. 07. 07.
Intenzív szakmai képzés egy mérnökverseny keretében – ezt kínálja az Audi Development Camp, amelyet immár második alkalommal szervezett meg a Széchenyi István Egyetem az Audi Hungaria és az AUDI AG támogatásával. A négyhetes, angol nyelvű táborban nemzetközi szaktekintélyektől tanulhatnak a hallgatók, miközben valós ipari problémát oldanak meg csapatokban, egymással vetélkedve. Az idei évben a résztvevőknek az Audi e-tronhoz kapcsolódó „hardware-in-the-loop” szimulációs feladatot kell teljesíteniük.
Négykarikás sikertörténetek: Beraczka Tamás
2022. 06. 27.
Tamás a 2 éves Dél-Koreai kiküldetéséből nem üres kézzel tért haza Győrbe. Szöulban olyan széleskörű kulturális és szakmai tudásbázist épített ki a legnevesebb akkumulátorgyártó cégekkel, ami napjainkra már konszern szinten képezi alapját az akkumulátor beszerzési folyamatoknak – tőlünk, Győrből. Hogyan érte el mindezt? Ismerd meg cikkünkből!
Duális felsőfokú képzés az Audi Hungaria szervezésében
2022. 05. 24.
Az Audi Hungaria 2015-ben indította a duális felsőfokú képzését a Széchenyi István Egyetemmel együttműködve. A hallgatóknak lehetősége nyílik nemzetközi környezetben a legmodernebb technológiák megismerésére, elsajátítására, amit rendszeres díjazással és szakmai mentor programmal is támogat az Audi Hungaria. A képzés kapcsán Nemes Tamás Lászlóval, végzős hallgatóval beszélgettem tapasztalatairól, élményeiről.
Nem bizalmat kell szerezned, hanem bizalomról indulsz az Audi Hungariánál
2022. 05. 24.
Együttműködés, nyitottság és elismerés – ezek az Audi alapértékei, amit már a belépés első napjától igyekeznek átadni a kollégáknak.
A Pilvaker és a logisztika motorja
2022. 05. 20.
Halpert Balázst, vagy ahogyan a legtöbben ismerik művésznevén Deegot, Diggiemant talán nem kell bemutatni a hazai hiphop közönségnek, mivel a zenéjén keresztül megannyi emberhez eljutott már. Azt is tudják róla páran, hogy több formáció – Bloose Broavaz, Barbárfivérek – tagja volt, az utóbbi években pedig a Red Bull Pilvaker csapatának tagja. Azt azonban bizonyára kevesen tudják, hogy a rappelés mellett logisztikai szakember az Audi Hungariánál.
Fókuszban az információbiztonság
2021. 05. 24.
Hétköznap a kibervédelemé, hétvégén a harcművészeteké a főszerep. Szakál Jozef a győri Audi Hungaria munkatársa, IT biztonsági szakemberként erősíti a csapatot immár kilencedik éve. Életében fontos szerepet tölt be a védelmező szerepkör. Hétköznapokon a vállalat információbiztonságért felel, hétvégente pedig hol az edzőteremben, hol a szakkommentátori székében a küzdősportok iránt érzett szenvedélyét éli.
Győrben, de mégis nemzetközi színtereken
2021. 03. 20.
A Kisalföld napilap havi rendszerességgel, minden hónap utolsó péntekén olvasható Lendületben rovatával idén érdekes szakmákba, munkakörökbe és a kollégáink különleges hobbijaiba ad betekintést. Bangó Zsolt költségelemző mérnökként állandóan újdonságokat tanul, fejlődik, új technológiákat ismer meg és komplex dolgokkal foglalkozik nap mint nap az Audi Hungariánál. Szeret nemzetközi környezetben érvényesülni és mindezt biztosítja számára a költségelemzés csapata. Sőt a területen történő hatékony munkavégzéshez minderre szükség is van.

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail