Karrierhíreink

Audi Developer Academy: az Audi Hungaria a Green Fox Academyvel közös IT képzést indít
2022. 11. 15.
Az Audi Hungaria a nemzetközi junior programozó képzéseket kínáló Green Fox Academyvel indít közös IT képzést.
Duplázott az Audi Hungaria
2022. 11. 15.
A PWC Magyarország felmérésen vállalatunkat az Év Legvonzóbb Munkahelyének választották az „Autóipari gyártó” kategória mellett az összesített rangsorban is. A november 10-én rendezett díjkiosztó esemény az ünneplés mellett számos érdekességgel is szolgált.
Uni Sponsor Day – SZE & BME csapatok
2022. 10. 13.
Október 5-én megrendezésre került az Uni Sponsor Day, melynek keretében szponzorált egyetemi csapataink prezentálták projektjüket a Pipacs Rendezvényközpontunkban. A gyülekezőnél rég nem látott ismerősként köszöntötték egymást a szponzorált egyetemi csapataink: az Arrabona Racing Team, a SZEngine Engine Development Team, a SZEnergy Team, a BME Motorsport és a BME Formula Racing Team tagjai.
Négykarikás sikertörténetek: Kapu a nagyvilág felé - Logisztikai eszköztervezés
2022. 10. 10.
„A munkámon keresztül olyan lehetőségeket kaptam, aminek köszönhetően a világnézetem, a gondolkodásmódom és a szakmai céljaim gyökeresen megváltoztak. Kinyílt számomra a világ.” Gábor, logisztikai eszköztervező kollégánk végzettségét tekintve közgazdász, karrierje viszont közel sem mondható klasszikusnak. Milyen karrierutat járt be vállalatunknál és mivel foglalkozik munkája során? Olvass tovább és ismerd meg cikkünkből az ő történetét!
Tervezz gyártósorokat és egyben a jövődet!
2022. 09. 14.
Ivánkovics Bertalan a tavalyi Plan@Tech hallgatói mérnök verseny aktív résztvevője volt, mára már pedig a Gyártástechnológia-tervezés csapatát erősíti gyakornokként. Olvasd el a vele készült interjúnkat, amelyből megtudhatod hogyan vált versenyzőből az Audi Hungaria gyakornokává és értesülj első kézből a verseny kulisszatitkairól!
Négykarikás sikertörténetek: Minden idők legerősebb Golf R erőforrása a mi fejlesztőinktől
2022. 08. 25.
„Az ember el sem tudja képzelni, hogy igazából mit is alkotott, míg be nem ül egy profi versenypilóta mellé. 21 km-en keresztül, a száguldás mámorában 5500-as-6600-as fordulatszámtartományban extrém terhelések érik a motor minden egyes komponensét. A fékpadokon és a fejlesztési fázis során természetesen teszteljük mindezt, de a Nordschleife legendás aszfaltcsíkján látni és érezni mindazt, hogy mire képes a munkánk által elért 333 lóerő, igazán felemelő érzés.”
Négykarikás sikertörténetek: Digitális „gerincoszlop” Mexikótól Franciaországig
2022. 07. 28.
Egy különleges csapat, melynek tagjai közel két évtizede halmozzák sikereiket az Audi Hungaria falain belül és a világ több országában - a konszern telephelyeinek szolgáltatójaként. Egyedi szemléletmódjuk és a csapatösszetartásuk példaértékű, ennek is köszönhető az a bizalom, amit a konszern nagyvállalataitól kapnak: a vállalatcsoport digitális gerincoszlopát képező SAP rendszerek és HANA adatbázisok üzemeltetéséért felelősek.
Elkezdődött az Audi Hungaria és a Széchenyi István Egyetem egyedülálló nyári képzési programja
2022. 07. 07.
Intenzív szakmai képzés egy mérnökverseny keretében – ezt kínálja az Audi Development Camp, amelyet immár második alkalommal szervezett meg a Széchenyi István Egyetem az Audi Hungaria és az AUDI AG támogatásával. A négyhetes, angol nyelvű táborban nemzetközi szaktekintélyektől tanulhatnak a hallgatók, miközben valós ipari problémát oldanak meg csapatokban, egymással vetélkedve. Az idei évben a résztvevőknek az Audi e-tronhoz kapcsolódó „hardware-in-the-loop” szimulációs feladatot kell teljesíteniük.
Négykarikás sikertörténetek: Beraczka Tamás
2022. 06. 27.
Tamás a 2 éves Dél-Koreai kiküldetéséből nem üres kézzel tért haza Győrbe. Szöulban olyan széleskörű kulturális és szakmai tudásbázist épített ki a legnevesebb akkumulátorgyártó cégekkel, ami napjainkra már konszern szinten képezi alapját az akkumulátor beszerzési folyamatoknak – tőlünk, Győrből. Hogyan érte el mindezt? Ismerd meg cikkünkből!
Duális felsőfokú képzés az Audi Hungaria szervezésében
2022. 05. 24.
Az Audi Hungaria 2015-ben indította a duális felsőfokú képzését a Széchenyi István Egyetemmel együttműködve. A hallgatóknak lehetősége nyílik nemzetközi környezetben a legmodernebb technológiák megismerésére, elsajátítására, amit rendszeres díjazással és szakmai mentor programmal is támogat az Audi Hungaria. A képzés kapcsán Nemes Tamás Lászlóval, végzős hallgatóval beszélgettem tapasztalatairól, élményeiről.
Nem bizalmat kell szerezned, hanem bizalomról indulsz az Audi Hungariánál
2022. 05. 24.
Együttműködés, nyitottság és elismerés – ezek az Audi alapértékei, amit már a belépés első napjától igyekeznek átadni a kollégáknak.
A Pilvaker és a logisztika motorja
2022. 05. 20.
Halpert Balázst, vagy ahogyan a legtöbben ismerik művésznevén Deegot, Diggiemant talán nem kell bemutatni a hazai hiphop közönségnek, mivel a zenéjén keresztül megannyi emberhez eljutott már. Azt is tudják róla páran, hogy több formáció – Bloose Broavaz, Barbárfivérek – tagja volt, az utóbbi években pedig a Red Bull Pilvaker csapatának tagja. Azt azonban bizonyára kevesen tudják, hogy a rappelés mellett logisztikai szakember az Audi Hungariánál.

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail