Karrierhíreink

Egy igazi „motoros” – Liziczai Miklós Négykarikás sikertörténete
2023. 09. 04.
Egy olyan vezető sikertörténetét hoztuk el nektek, aki amellett, hogy szereldei munkatársként kezdte pályafutását a gyár első motorszereldéjében, ő volt például az Audi Hungaria első műszakvezetője. Munka mellett végezte el az egyetemet, Wolfsburgban képviselte motorjainkat az ottani minőségbiztosítás területén évekig, főszereplője volt a Global Engine motorsorunk felépítésének és felfuttatásának és rengeteg motoros tapasztalata mellett a járműgyárban is tevékenykedett évekig.
Trombitaművész és folyamatmérnök: történet hitről és akaratról
2023. 07. 21.
Zalaegerszegen dolgozó, sikeres trombitaművészként és zenetanárként, több szempontból is meglehetősen abszurd gondolatnak tűnik Győrben operátorként elhelyezkedni. Persa Ágoston mégis megtette ezt a lépést és ma már élete egyik legjobb döntéseként tekint erre vissza.
Egyenes út az Audi professzionális IT világába – SAP posztgraduális képzés
2023. 06. 09.
2022-ben indult útjára az Audi Hungaria SAP posztgraduális képzése a győri Széchenyi István Egyetemen.
Az Audi Hungaria a pályakezdők szerint is az egyik legvonzóbb munkaadó
2023. 06. 09.
A Nagy Pályakezdő Kutatáson vállalatunkat a 2023-as Év Legvonzóbb Munkaadójának választották „Műszaki, mérnöki” területen.
Lányok Napja az Audi Hungariánál
2023. 04. 28.
Minden évben van egy nap, amikor a világot meghódítani tervező lányok egyesülnek, hogy felfedezzék a műszaki foglalkozások kínálta lehetőségeiket. Egy nap, amikor fiatal lányok életre szóló inspirációt szereznek a pályaválasztáshoz.
Az alkotás fellegvára, a műszaki lehetőségek végtelen köre
2023. 02. 21.
Interjú Németh Zsuzsa, Gyártástechnológia tervező mérnök kolléganőnkkel
Négykarikás sikertörténetek: Szárnyaló kreativitás különleges mérnöki perspektívából
2023. 01. 11.
A műszaki költségelemzés speciális tevékenységi köre magyarországi viszonylatban is kuriózumnak számít. A 3 éve működő szakterület óriás léptékkel fejlődik, a kezdeti 2 főből, mára 32 fős lelkes, profi mérnökökből álló csapattá nőtte ki magát. Alapvető feladatokat ellátó szolgáltató területből ilyen rövid idő alatt a konszern egyik műszaki költségelemző kompetenciaközpontjává vált. A terület mérnökei büszkék rá, hogy ez a rendkívüli fejlődés velük, a munkájuk általuk jöhetett létre, és folytatódik a mai napig.
Hallgatóként megtervezni egy elektromos hajtás gyártósorát? Lehetséges!
2022. 11. 22.
Másodszor került megrendezésre a Pla@Tech országos hallgatói verseny az Audi Hungariánál!
Audi Developer Academy: az Audi Hungaria a Green Fox Academyvel közös IT képzést indít
2022. 11. 15.
Az Audi Hungaria a nemzetközi junior programozó képzéseket kínáló Green Fox Academyvel indít közös IT képzést.
Duplázott az Audi Hungaria
2022. 11. 15.
A PWC Magyarország felmérésen vállalatunkat az Év Legvonzóbb Munkahelyének választották az „Autóipari gyártó” kategória mellett az összesített rangsorban is. A november 10-én rendezett díjkiosztó esemény az ünneplés mellett számos érdekességgel is szolgált.
Uni Sponsor Day – SZE & BME csapatok
2022. 10. 13.
Október 5-én megrendezésre került az Uni Sponsor Day, melynek keretében szponzorált egyetemi csapataink prezentálták projektjüket a Pipacs Rendezvényközpontunkban. A gyülekezőnél rég nem látott ismerősként köszöntötték egymást a szponzorált egyetemi csapataink: az Arrabona Racing Team, a SZEngine Engine Development Team, a SZEnergy Team, a BME Motorsport és a BME Formula Racing Team tagjai.
Négykarikás sikertörténetek: Kapu a nagyvilág felé - Logisztikai eszköztervezés
2022. 10. 10.
„A munkámon keresztül olyan lehetőségeket kaptam, aminek köszönhetően a világnézetem, a gondolkodásmódom és a szakmai céljaim gyökeresen megváltoztak. Kinyílt számomra a világ.” Gábor, logisztikai eszköztervező kollégánk végzettségét tekintve közgazdász, karrierje viszont közel sem mondható klasszikusnak. Milyen karrierutat járt be vállalatunknál és mivel foglalkozik munkája során? Olvass tovább és ismerd meg cikkünkből az ő történetét!

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail