Karrierhíreink

Audisok a nagyvilágban – anyavállalati tapasztalatok első kézből
2024. 05. 15.
Személyügyről a Projektmanagement Office területére? Igen! Horváth Nikolett eredetileg HR-esnek készült és egy szerencsés véletlen folytán került a Projektmanagement Office területére, amelynek immáron 5 éve. Ez a váltás hozta meg számára a lehetőséget a külföldi tapasztalatszerzésre, amelyet karrierje egyik meghatározó mérföldköveként él meg.
Audisok a nagyvilágban – a folyók városától az olasz csizmáig
2024. 04. 29.
„Mindig is szerettem volna megtapasztalni, milyen külföldön munkát végezni és hogy ez milyen kihívásokkal jár. Emellett a Lamborghini név is egy vonzó tényező volt. Szerintem sok járműmérnök álma egy top-tier szupersportautó gyártónál dolgozni, nekem is az volt.”
My story of change - Baranyi Balázs, Hajtásrendszer Fejlesztés
2024. 04. 24.
„Amikor úttörő dolgokat kell megvalósítani – az az én terepem!” Balázs 15 évig dolgozott a szerszám- és karosszéria gyártás falain belül, tavaly viszont több szempontból is elérkezettnek látta az időt, hogy egy „teljesen új fába vágja a fejszéjét”. Területet váltott a Hajtásrendszer Fejlesztésre. Sikereiről és inspiráló gondolatairól cikkünkben olvashattok!
KözöS(Z)EN - Egyetemi együttműködés az iskolapadon túl
2024. 04. 22.
A hétvégén megrendezésre került a Széchenyi István Egyetem legnagyobb tavaszi rendezvénye, a SZEN, vagyis a Széchenyi Egyetemi Napok. A hallgatókat a rossz idő sem tántorította el, napközben változatos programokon vehettek részt, este pedig az Audi Hungaria nagyszínpadon hallgathatták meg kedvenc előadóikat.
A híd Győr és Sant’Agata Bolognese között
2024. 04. 18.
Győrtől Sant’Agata Bolognese-ig és Sant’Agata Bolognese-től Győrig. Az Audi HUngaria Vállalati Minőség Járműhajtások csapata – immár több terület bevonásával – 2020 óta dolgozik együtt az Automobili Lamborghinivel. Jelen cikkünkben egy izgalmas szemszögből engedünk betekintést a két vállalat közös munkájába.
„Ugyanaz hajt, mint anno a Formula Studentben: valami olyat fejleszteni, ami egyedülálló.”
2024. 04. 15.
Őrült szenvedély, elképesztő alázat, végtelen kreativitás és szaktudás – talán ezekkel a szavakkal jellemezhető leginkább a motorsport egyik legkiválóbb egyetemi színtere, a Formula Student. A Budapesti BME Motorsport csapatából érkezett hozzánk tavaly júliusban fejlesztőmérnök kollégánk, Dén Dániel, aki a Formula Studentben megszokott lendülettel mesélt nekünk múltjáról és Audis jelenéről.
Ha a nehezebb utat választod, kitartással megérkezik a segítség is!
2024. 02. 08.
12.000 ember, 12.000 történet. Bár az Audi falai között első sorban a munkára koncentrálunk, mindannyian emberek vagyunk és egy-egy történettel a hátunk mögött érkeztünk a vállalathoz. A mindennapjainkban munkahelyi közös céljaink az elsők számunkra, hatalmas erő és motiváció lakozik egyéni történeteinkben is.
My story of change - Wunderli-Meyer Yessica, IT
2024. 02. 01.
Logisztikusból IT-s? Igen! Az élet hatalmas változásokat generálhat, ha nyitottak vagyunk és merünk élni a lehetőségeinkkel! Olvassátok el Yessica sikereinek történetét!
My story of change - Horváth Ádám, Motorgyártás
2023. 12. 05.
Ádámot biztosan sokan ismeritek, de vajon tudtátok-e róla, hogy az elmúlt 9 évben 5 különböző munkakörben dolgozott a motorgyárban?! Elmesélte nekünk izgalmas történetét. Kattints!
Fiatal generáció a fenntartható jövőért
2023. 10. 31.
Audi nagykövetek a One Young World világtalálkozón Belfastban. Olvassátok el az AUDI HUNGARIA Zrt. képviselőjének, Rostás Éduának beszámolóját az októberben megrendezésre került One Young World világtalálkozóról. A rendezvényen több mint 2000 elhivatott és innovatív ötletekkel teli fiatal kereste a válaszokat a jelen kor egyre sürgetőbb kihívásaira. Köztük volt az Audi, a Bentley, az Elli és az Audi AG Környezetvédelmi Alapítványa által delegált csapat is.
Gálaest keretében mondott köszönetet a vállalat a jubiláló munkatársaknak
2023. 10. 27.
Impozáns gálarendezvényen vettek részt tegnap a 15, 25, 30 éves jubileumukat ünneplő kollégáink. A zártkörű eseménynek az Audi Aréna adott otthont, és közel 500 munkatársunk fogadta el a meghívást. Generációnyi emlék, élmény, tapasztalat találkozott egymással, régi barátok, meghatottságtól könnyes szemű kollégák idézték fel a sokuk számára már 30 éves audis múltjukat.
Szoftver és hardver találkozása egy munkakörön belül? Igen!
2023. 09. 28.
A Járműfejlesztés „Hardver in the Loop” szimulációs csapatában mérnökeink otthonosan mozognak az általuk „épített” virtuális környezetben, majd a hardvertesztek során fizikai platformon is próbára teszik szimulációs eredményeiket. Érdekes, komplex munkakör az övék, hiszen egyszerre használhatják villamosmérnöki-, informatikai- és járműtechnikai tudásukat. Kezük között fejlődnek az autóipar technológiai trendjei és befolyásolni tudják, hogy milyen legyen a jövő autóinak hardver és szoftver palettája. Izgalmasan hangzik? Olvasd el két kollégánk történetét!

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail